top of page

DEGISIMIN DEGISKENLIGI











Balık burcunda ay TUTULMASI



    Her ay tutulması genelde gergin enerjilerle doludur Balık burcundaki bu ay tutulması birebir duygularımızın değişkenliğinin ve durumların da değişkenliğinden bahseder. Her türlü bilip bilmediğimiz gereksiz isler varsa bunlarla uğraşarak biraz enerjimizi düşürecek bu Dolunay.

    Şu an uğraştığımız her ne konu varsa önümüzdeki sene martta başlayacak olan Esas olarak Balık- Başak tutulmalarının bir ön sahnesini 10 eylülden itibaren bize biraz göstermiş oluyor, konunun tam içinde olduğumuz zaman ise 14 Mart 2025 ve bir hafta öncesi olacak.

    Bu dolunayın iki yöneticisinin (Balık Jüpiter ve Venüs) birbirlerine akıcı bağlantı kurması Yurtdışı ticaret, iletişim, ülkelerin önlem amaçlı alacakları Sığınmacılar ile ilgili yeni kurallar ve kuralların yasalaştırılması gibi konular gündemimize taşınabilir, Politikada yeni yüzleri görmemiz de mümkün olabilir. Su andaki Jüpiter’in İkizler deki yerleşimi bize yabancı uyruklu göçmenlerin aşırıya kaçabilmeleri Mars in hem deklinasyon dışı olmasından hem de bulunduğu burcun doğasına yabancılık efekti vermesinden bunu söyleyebiliriz.

Kısaca biraz burçlara etkilerinden bahsederek;

KOC: YENI ISLERE BASLAYABILIR, IS DEGISIKLIGI YAPABILIR, YENI SORUMLULUKLAR ALABILIR VE TICARETE ATILMAK ICIN BU DÖNEMI DEGERLENDIREBILIRSINIZ,

BOĞA: BOGALARIN HAYAT PLANLARI DEGISIYOR, MADDI KAYNAKLARINDA EK GELIRLER ELDE EDEBILIRLER, BU DÖNEM FARKETTIKLERI YENI HOBI LERINDEN KAZANC SAGLAYABILIRLER.

IKIZLER: BOL BOL SEYEHAT EDEBILIR YASADIKLARI ÜLKELERIN GÜZEL YERLERINI KESFEDEBILIRLER, KÖKLÜ YER DEGISIKLERI SÖZ KONUSU OLABILIR, KARIYERLERIYLE ILGILI HEP YENI BIR GÜNCELLEME YAPMALARI GEREKEBILIR.

YENGEÇ: YAKIN CEVRE ILE ILETISIMINIZDE BIRAZ CEKISMELI GÜNDEMINIZ OLABILIR COK DEGISKEN KONULARIN ICERISINDE OLABILIRSINIZ, ILETISIMINIZE BU DÖNEMDE DIKKAT EDIN KARSI TARAFI DINLEMEYE CALISIN.

ASLAN :  KARIYERINIZDEN  GELEN MADDI KAYNAKLARDA BIR ARTIS VEYA BIR DENGESIZLIK SÖZ KONUSU OLABILIR, HIC BEKLENMEYEN BORC YA DA VERGILER SIZI YORABILIR.

BASAK: TABI KI SIZLERI EN COK ETKILEYEN BIR DOLUNAYDAN SÖZ EDEBILIRIZ,YENI INSANLAR VE  ILISKILERDEN FAYDA  SAGLAYACAK TANISIKLIKLAR OLABILIR BU DÖNEMDE ILGINIZI YENI PROJELERE YÖNELTEBILIRSINIZ, GÜNLÜK HAYATTAKI ISLERINIZ VE SORUMLULUKLARINIZ DA BIRAZ YORACAK

TERAZI : SAĞLIK KONULARINA BU DÖNEM DIKKAT EDIN,  GITTIGINIZ YERLERDE BILMEDIGINIZ BIRSEYLER DENERKEN MIGDENIZIN HASSASIYETINE DIKKAT EDIN YA DA EVDE YENI BIR REZEPT DENERKEN 😊

AKREP: YENI FÖRTLERE HAZIR OLUN HAYATINIZ RENKLENIYOR

YAY : BASARIYA DOGRU OKUNUZU YÖNELTIN ARADIGINIZ FIRSATLAR YENI BIR DÖNEMDE HEDEFINIZE YARDIMCI OLABILIR, KARIYER VEYA HEDEFLERINIZ VARSA YER DEGISIKLIGI YAPABILIR BU FIRSATLARI TICARETE DÖKEBILIRSINIZ.

OĞLAK:ENERJINIZ DÜSÜK OLABILIR BU DÖNEM KISA YOLCULUKLAR IYI GELEBILIR, MADDI KONULARDA YAPILANDIRMANIZ GEREKEN BÜTÇE DEGISIKLIKLERI SÖZ KONUSU.

KOVA : SIZI YORAN BIR DÖNEME GIRDINIZ SORUMLULUKLARINIZ ARTTI, SIMDI MADDI KONULARDA GELGITLER YASAYABILIR HARCAMALARINIZI FARKINDALIKLI OLARAK YAPMALISINIZ DAHA YOLUN BASINDASINIZ.

BALIK : EŞLERLE ILGILI KONULAR GÜNDEMINIZE TAŞINIYOR GÜNLÜK HAYATTAKI HER TÜRLÜ CALINMA OLAYLARINIZA DIKKAT EDIN, ESLERLE ILGILI  SEVMEDIGINIZ ALISKANLIKLARINIZI DEGISTIREBILIRSINIZ BU DÖNEMDE, TABI KI SAGLIK KONUSU DA VAR DISARIDA YEMEKLERDE SECICI OLUN MIGDE HASSAS BU DÖNEMDE.




0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page